Vuoden hauskin YouTube-festarivideo?

Nettivideot · Stara.fi

Kesän tapahtumista ja festivaaleilta julkaistaan vuosittain vähintään kymmeniätuhansia videoita verkossa ja nykyisin erityisesti YouTube-verkkopalvelussa. Muutamat näistä festarivideoista alkavat pian elämään omaa elämäänsä ja saavuttavat maailmanlaajuisen supersuosion.

Yksi viime kesän hittivideoista on ”Sasquatch music festival 2009 – Guy starts dance party” -niminen video, jossa yhden miehen tanssiliikkeet saavat muut ihmiset ensin vain naureskelemaan, mutta pian tanssiin yhtyy toinenkin tanssija, ja kolmaskin tanssija.. Ja pian festareillä nähdään valtavat tanssibileet, joihin jokainen halusi osallistua.

Nimimerkki dkellem sai tallennettua tämän todellisen festarihurmoksen videoon, jonka on tähän mennessä nähnyt jo lähes 2,2 miljoonaa katsojaa. Katso video tästä tai artikkelin alta.