BB-talon hurjat pikkujoulut: Dildoviesti villitsi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa asukkaat saivat eilen illalla viettää railakkaat pikkujoulubileet muiden muassa seksilelujen, alkoholin ja porealtaan merkeissä. Illan ohjelmassa nähtiin esimerkiksi seksilelujen ympärille rakennettua kisailua.

Juomapelin tiimellyksessä BB-Antti kutsuttiin päiväkirjahuoneeseen, josta palattuaan hän julisti pupujussiviestin alkavaksi. Asukkaat jaettiin kolmeen joukkueeseen, joista kukin joutui valita kymmenen erilaista dildoa. Niistä piti tehdä keittiöön viestireitti.

Miehet olivat innoissaan kuultuaan, että pelivälineet olisivat seksileluja. Kovin intiimejä juttuja niillä ei kuitenkaan ollut tarkoitus tehdä, sillä toisen kilpailijan tuli asettaa dildo suullaan toisen kilpailijan jalkojen väliin ennen kun tämä lähti juoksemaan. Naiset eivät olleet yhtä innoissaan pelin ajatuksesta, ja erityisesti BB-Kätlin totesi pelin olevan todella törkeä. Lopulta kisa saatiin kuitenkin käyntiin ja loppuun. Voittajajoukkueesta oli tosin hieman epäselvyyttä parin joukkueen sääntörikkomusten takia.

Voittajan valinta päättyi, kun pihamaalla alkoi soida kasaridisco ja asukkaat suuntasivat tanssimaan. Myöhemmin he saivat suunnata lämpimään ulkoaltaaseen, jossa juoma maistui pikkujouluväelle varsin hyvin. Isoveli soitti asukkaille tanssimusiikkia, mutta joku ilonpilaaja keskeytti villin tanssimisen altaassa. Rytmiryhmä tanssi seisaallaan ulkoaltaassa, kun soimassa oli Geri Halliwellin versio It’s A Raining Man -klassikkohitistä. Yhtäkkiä Kätlin kuitenkin huomasi jonkun pieraisseen altaassa ja tanssiminen loppui lyhyeen.