BB-talon päiväkirjahuoneen videot ruutuun!

Big Brother · Stara.fi

Tällä viikolla Big Brother -talon asukkaat ovat saaneet nähtäväkseen Isovelin koostamia videoita kolmen kuukauden varrelta. Videot ovat aiheuttaneet selvästi uutta kitkaa asukkaiden keskinäisissä väleissä, mutta hetki sitten Isoveli iski suuremman vaihteen silmään.

Asukkaille ryhdyttiin nyt ensimmäisen kerran esittämään myös päiväkirjahuoneessa tallennettuja videoita, joissa asukkaat ovat tuttuun tapaan paljon kärkevämpiä kommentoimaan toisiaan. Ensimmäisenä kanssa-asukkaidensa sivallusten kohteeksi joutui BB-Stephania, jota muiden muassa BB-Toni ja BB-Esa A kommentoivat kriittiseen sävyyn päiväkirjahuoneessa.

Erityisesti Toni syytti videon jälkeen tuotantoa ”pa**an kaivamisesta” asukkaista. Siinä hän lieneekin aivan oikeassa, sillä nyt eletään kolmanneksi viimeistä päivää ennen finaalikisalijoiden valintaa ja finaaliviikon alkamista.