Johanna Tukiainen hehkuttaa menestystä – jätti tv-haastattelun tekemättä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa parin kuukauden ajan asustanut ja muiden muassa uutta musiikkia tehnyt kohublondi Johanna Tukiainen palaa tänä viikonloppuna Suomeen. Hänen uuden Some Day -singlensä on englanninkielinen dancekappale.

Tänään Tuksulla pitäisi olla omien sanojensa mukaan sekä laulukeikka että Ylen ruotsinkielinen televisiohaastattelu, mutta ilmeisesti hänellä on ollut jonkinlaisia ongelmia lentojensa kanssa.

Blogissaan Johanna Tukiainen kertoi hieman ennen kotimatkaansa joutuneensa jättämään amerikkalaisen televisiokanavan haastattelun väliin, koska se liittyi parisuhteeseen ja koska hän on nykyisin sinkku. Samalla Tuksu hehkuttaa uuden singlekappaleensa menestystä YouTubessa.

Some Day -biisistäni on tehty nyt 4 eri versiota, minusta kaikkein paras on Radio Edit. Se on hitaampi ja selkeämpi, tällä hetkellä YouTubessa oleva versio on enemman technoa. Pidän kyllä siitäkin ja se on saanut ennätykselliset yli 116.000 katsojaa vain parissa päivässä, Tukiainen kirjoittaa.