Shakira rinnat tyrkyllä lehden kannessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin parin vuoden opintovapaan jälkeen näyttävän paluun musiikkimaailmaan uuden levynsä merkeissä tehnyt latinotähti Shakira on saanut hittilistoille jo parikin uutta singleään. Uuden albuminsa myötä hän lanseerasi myös aikaisempaa popimman musiikkilinjan ja selvästi aikaisempaa seksikkäämmän tyylin.

Parhaillaan Shakira toteuttaa uutta seksiä tihkuvaa tyyliään myös maineikkaan Rolling Stone -musiikkilehden marraskuun numeron kansikuvassa, jossa hän poseeraa musta nahkatakki auki sekä ilman paitaa ja rintaliivejä. Supertähden rintavarustus nousee siten kuvassa väkisinkin pääosaan.

Shakira Rolling StoneLattaritähden tuore She Wolf -albumi on menestynyt hienosti myös Suomessa ja levyn nimikkosingle olikin yksi viime kesän soitetuimmista ulkomaisista kappaleista täläkäisissä radioissa. Tuoreimman Did It Again -kappaleen musiikkivideolla hänet nähdään muiden muassa saunomassa näyttävien kaunottarien kanssa.