Äänestykset: Tässä ovat BB-kauden finalistit!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa saadaan tänään viimeisen häätöäänestyksen tulokset, kun peräti neljä asukasta häädetään illan suorassa lähetyksessä. Samalla talosta poistuu myös BB-Tuija, joka on ollut mukana viikon verran salatehtävänsä merkeissä.

Tänään alkavan finaaliviikon osallistujista on ollut tällä viikolla käynnissä lukuisia äänestyksiä, joiden tulokset osoittavat hieman erilaisia tuloksia. Esimerkiksi Voicen äänestyksen mukaan tänään häädettäisiin Toni, Aso, Stephania ja Dana. Iltalehden lukijoiden mukaan kotiin passitettaisiin kuitenkin Toni, Stephania, Antti ja Dana. Suositulla BB Plaza -fanisivustolla ääniä annettiin lähes 30.000 kappaletta, ja lopputuloksen mukaan tänään häädettäisiin Toni, Stephania, Dana ja Antti.

Voicen mukaan taloon olisivat jäämässä finaaliviikolla Kätlin, Esa A, Antti ja Sampo. Iltalehden mukaan finaalissa olisivat Aso, Esa A, Kätlin ja Sampo. BB Plazan mukaan tämän kauden finalistit olisivat kuitenkin Esa A, Kätlin, Aso ja Sampo. Taloon olisivat näiden tulosten perusteella jäämässä ainakin ennakkosuosikit Esa A ja Kätlin sekä ilmeisesti myös Sampo.

Neljännestä finalistista äänestyksissä on kuitenkin vielä hieman erimielisyyksiä, mutta Aso vaikuttaa olevan vahvimmilla. Juuri tämä finaalinelikko on ollut mielessä myös Ilta-Sanomien lukijoilla. Varma putoaja Toni onkin jo lähtötunnelmissa, sillä hetki sitten Toni mietiskeli ääneen mitä tekisi huomenna illalla.

– Aso ollaankohan me huomenna tähän aikaan baarissa? BB-Toni tiedusteli hetki sitten asuinkumppaniltaan.