BB-Dana: ”Mua dissattiin koko ajan talossa!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta tänään kolmantena ulos häädetty BB-Dana oli silminnähden pettynyt kohtaloonsa, mutta studioon asteltuaan hän sai kuitenkin hymyn taas kasvoilleen ja kiisti pettymyksen.

– Oli mun aika lähteä pois. Ei se ollut pettymys. Mä oon kolme kuukautta ollut täällä ja mä oon tosi tyytyväinen itseeni, ja että mä oon ollut täällä näin pitkään, Dana kertoi Vappu Pimiän haastattelussa.

Vappu tenttasi Danaa kovasti hänen ja Kätlinin suhteesta. Neitokaisten suhde on mennyt todellista vuoristorataa, ja viime päivinä välit vaikuttivat taas hieman viilentyneen.

– Me puhuttiin asioista ja me ystävystyttiin. Ei ne välit ole aivan viileät olleet, vaan mä oon ollut vaan enemmän Sampon ja Stephanian kanssa. Kätlin on hyvä tyyppi. Se on oikeasti tosi läheinen mulle ja meistä on tullut ystäviä. Mulle on saattanut tulla huono itsetunto, kun mua dissattiin koko ajan tuolla talossa, Dana kertoi.