BB-Tuija jäi kiinni salatehtävästään: ”Älä puhu enää pas*aa!”

Big Brother · Stara.fi

Puolet Big Brother -talon asukkaista viettää parhaillaan viimeisiä tuntejaan BB-talossa, sillä heidän kautensa on tänään päättymässä, kun neljä asukasta häädetään. Asukkaat ovat käyttäneet alkuillan pakkailemalla ja valmistautumalla jännittävään viimeiseen häätölähetykseen.

Muut asukkaat eivät tiedä, eivätkä saisikaan tietää, että myös BB-Tuija on tänään poistumassa talosta. Hän on suorittamassa salatehtäväänsä, ja joutuu uskottelemaan asukkaille olevansa jo automaattisesti mukana ensi viikon finaalissa. BB-Sampo on kuitenkin haistanut palaneen käryä koko päivän ja seurannut tarkkaan Tuijan touhuja.

Aiemmin tänään Sampo ihmetteli miksi Tuija oli meikannut itsensä juhlakuntoon, vaikka hän on jäämässä taloon. Hetki sitten Tuija yritti pakkailla muiden tapaan omaisuuttaan, mutta Sampo oli jälleen nopeasti paikalla ja ryhtyi tivaamaan miksi myös Tuija pakkaa tavaroitaan, vaikka hän on kertonut jäävänsä joka tapauksessa taloon.

– En mä pakkaa! Mä siistin mun tavarani, että ne ovat samassa järjestyksessä kuin ovat aina olleetkin. Mä meen nyt pesemään mun kainalot, Tuija totesi kiireesti ja poistui paikalta.

Tuijan poistumisen jälkeen Sampo jäi ihmettelemään tilannetta ja näytti olevan ainakin jonkin verran perillä Tuijan suunnitelmasta poistua tänään talosta. Hän seurasi tiiviisti Tuijan touhuja, joten neitokainen ei ole vieläkään saanut viimeisteltyä pakkaamistaan. Aikaa suoran lähetyksen alkuun on kuitenkin vielä lähes tunti. Hetki sitten myös muut asukkaat huomasivat Tuijan touhut, kun hän jatkoi pakkaamistaan.

– Mitä? Onks Tuijakin pakannut?! Sä oot siistinyt sun tavarat sun laatikkoon? Esa A ihmetteli hetken kuluttua.

– Saanko mä viedä sun koiran tuolta sun laatikosta tonne vessaan ja jättää sen sinne? Paljon on kyllä nyt ollut sellaisia merkkejä että Tuija voisi… Toni pohti aavistaen selvästi jotain.

– Älä puhu enää pas*aa! Onko sulla enää mitään tuolla vessassa? Ajattele, jos Esasta on tullut vainoharhainen niin musta on tullut hullu, Aso tivasi.

Tuija yritti vieläkin parhaansa mukaan selitellä pakkaamistaan.

– Me ollaan puhuttu kuinka laatikot on hyvä aina välillä järjestää ja tänään oli hyvä päivä järjestää. Mä tykkään että ne on laatikossa, ettei kukaan muu käytä niitä. Kyllä te kaverit tiedätte. Finaalissa oon, Tuija yritti selitellä epäuskon vallatessa muut.

– Tuija ei ole kyllä missään vaiheessa maininnut kahta viikkoa. Se on vaan kertonut olevansa finaalissa, Esa jatkoi pohtimistaan.

– Miks Tiko pakkas shampoot, harjat ja hammasharjan mukaan? Sun hammasharja ei ole enää tuolla!!! Jos se ei olis lähdössä tänään minnekään niin miksi se on sitten laittanut tukkaansa uuden kampauksen?! Dana huusi tarkistettuaan tilanteen kylpyhuoneessa.

– Sä oot niin busted! Tänään me lähdetään kaikki kotiin. Nyt alkaa tulla niin paljon shaissee, et tää loppuu tänään, Toni totesi.