Final Countdown pärähti soimaan BB-talossa – Esakin tanssi!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokauden finalistit selvisivät tänään, kun vuorossa oli viimeinen häätölähetys ennen finaaliviikkoa. Finaalissa ovat nyt BB-Kätlin, BB-Esa A, BB-Antti ja BB-Aso. Suoran lähetyksen päätyttyä jäljelle jääneet asukkaat tyytyivät lähinnä ihmettelemään tilannetta.

Pian päiväkirjahuoneesta löytyi kuohuviiniä, jota finalistit kaatoivat itselleen. Esalle riitti tosin tuttuun tapaan vain virvoitusjuoma. Tämän jälkeen äänentoistosta kuului Isovelin kuulutus, jossa hän totesi juhlallisesti, että Kätlin, Esa A, Antti ja Aso ovat Big Brother 2009 finalisteja. Samaan aikaan äänentoistosta lähti soimaan tunnelmaan hyvin sopiva Europe-yhtyeen klassikkohitti Final Countdown.

– Tää on mun elämäni suurin kokemus, jonka olen kokenut, Aso puki ajatuksensa sanoiksi.

Musiikin innoittamana yleensä varsin rauhallinen ja jopa lakoninen Esa A yltyi innoissaan ottamaan muutamia tanssiaskeleita. Kappaleen päätyttyä talo hiljeni jälleen ja finalistit totesivatkin, että tulossa on varmasti hiljainen viikko.