Jenson Button ostamassa Robbie Williamsin ökykartanon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Formula 1 -sarjan maailmanmestari Jenson Button aikoo juhlia mestaruuttaan myös muuttamalla kertalaakista todelliseen ökylukaaliin. Hän on nimittäin tarjonnut poptähti Robbie Williamsin kartanosta noin 7 miljoonaa euroa.

Brittilehti The Sun kertoo, että nykyisin Los Angelesissa asuva Robbie Williams on myymässä Wiltshiressä sijaitsevia tiluksiaan, jotka hän osti vasta vajaa vuosi sitten. Mikäli kaupat tulevat, tekee poptähti muhkeat miljoonatappiot, sillä hän maksoi itse kartanosta lähes 10 miljoonaa euroa.

1700-luvulla perustettu kartano on parhaillaan myynnissä parhaan tarjouksen perusteella. Päärakennuksessa on seitsemän makuuhuonetta. Kokonaisuuteen kuuluu myös muiden muassa helikopterikenttä, temppeli ja useita lähteitä sekä pieni rallirata.

29-vuotias Button ei ole kuitenkaan ainoa kartanosta tarjouksen jättänyt. Lehden haastatteleman lähteen mukaan hän suunnitteli aiemmin remontoivansa nykyisen asuntonsa, mutta haluaakin lopulta ostaa uuden asunnon. Nykyisin Monacossa asuva formulatähti omistaa asunnot myös Lontoossa ja Bahrainissa.