Muotinäytösmokat osa 2 – malli putoaa veteen ja toinen lavan läpi

Nettivideot · Stara.fi

Julkaisimme viihdelehti Staran nettivideoissa aiemmin tänään koosteen muotinäytösten hauskimmista kommelluksista catwalkilla. Katso nuo videot tästä. Nyt julkaisemme lisää vähintään yhtä hauskoja videoita.

Alla olevissa videoissa nähdään muiden muassa kuinka mallikaunotar putoaa lavan läpi Charleston Fashion Week -tapahtuman yhteydessä vuonna 2008 järjestetyssä muotinäytöksessä. Toisessa videossa malli joutuu kosteisiin tunnelmiin, kun hän putoaa uima-altaan päälle takennetulta catwalkilta veteen.

Lisäksi alla nähdään kuinka povipommi Carmen Electra kaatuu Max Factorin näytöksessä ja kuinka entinen Miss USA Rachel Smith puolestaan kompuroi lavalla iltapuvussa Miss Universe -kilpailuissa. Katso videot alta.