Povipommi söi kengurun peräaukkoa – kivekset olivat liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan Australian viidakossa brittikatsojien kiusattavana I’m a Celebrity… Get Me Out Of Here! -realityohjelman merkeissä oleva povipommi Jordan, eli Katie Price, on joutunut katsojaäänestysten perusteella kerta toisensa jälkeen nöyryytettäväksi tai muuten vaikeisiin tehtäviin. Nyt hän on joutunut syömään paikallisia ”herkkuja”.

Katie Price passitettiin nimittäin jälleen tiukan paikan eteen, kun hänen piti syödä kengurun peräaukkoa ja kiveksiä. Perjantaina suoritetussa tehtävässä hän onnistui syömään peräaukkoa, ja alas menivät myös torakka, kovakuoriainen ja muita hyönteisiä. Kengurun kivekset olivat hänelle kuitenkin liikaa. Siitä huolimatta Jordan voitti tehtävän. Kuva löytyy tästä.

Vielä edellisenä iltana Katie Price oli hehkuttanut muille kilpailijoille että jaksaa tuskin odottaa pääsevänsä maistamaan kiveksiä. Tilaisuuden tullen hän kuitenkin kieltäytyi kunniasta, sillä hän ei suostunut laittamaan niitä edes suuhunsa. Televisiokatsojien lisäksi myös ohjelmaa juontava Ant & Dec -parivaljakko sai hyvät naurut glamour-mallin ahdingosta.