Muotinäytösten hauskimmat kaatumiset – katso videot

Nettivideot · Stara.fi

Muotinäytöksissä tunnelma on usein intensiivinen ja kulissien takana kiire samaan aikaan uskomaton. Kulissien takana sattuukin kaikenlaista, mutta aika-ajoin myös catwalkilla päästään kauhistelemaan mallikaunottarien ja muiden esiintyjien kommelluksia.

Viihdelehti Staran nettivideoissa esitellään nyt kattaus lähihistorian hauskimpia ja näyttävimpiä kompurointeja. Mukana on mallikaunotarten näyttävien kaatuilujen lisäksi myös muiden catwalkilla nähtyjen esiintyjien taidonnäytteitä.

Esimerkiksi ensimmäisessä videossa nähdään tapahtumaketju, jossa kung-fu -taitojaan esittelevä shaolin munkki kaatuu selälleen ja rikkoo lavan, ja pian tämän jälkeen varomaton malli putoaa suoraan kaatumisesta syntyneeseen reikään. Toisessa videossa nähdään lisäksi kuinka amerikkalaisen televisio-ohjelman isännät puhkeavat hillittömään nauruun mallin kaatumisia katsellessaan.