Tässä on 25 maailman seksikkäintä opiskelijaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden loppuvaihe on monenlaisen äänestysten ja listausten aikaa. Vuosittain mukaan tulee myös uusia listauksia, ja yksi niistä on Vuoden kuumimmat julkkisopiskelijat -lista. Siihen on rankattu järjestykseen 25 seksikkäintä naista, jotka ovat jossain vaiheessa käyneet lukion, joten listaus on tehty lähinnä kieli poskessa.

Listalla on mukana myös hieman keskimääräistä opiskelijaa vanhempia sekä jo lapsia saaneita kaunottaria, kuten esimerkiksi Jennifer Garner, Reese Witherspoon, Cindy Crawford ja Nicole Richie. Listalle pääsyn kriteerinä oli ainoastaan seksikäs ulkonäkö sekä nykyinen tai aikaisempi opiskelupaikka.

Seksikkäimmäksi opiskelijaksi rankattiin yllättäen suomalaisittain vielä varsin tuntematon nimi, eli televisiotähtenä ja mallina Yhdysvalloissa tunnetuksi tullut Brooke Burke. Toiseksi sijoittui näyttelijätär Salma Hayek ja kolmannella sijalla oli mallikaunotar Olivia Munn.

Viiden parhaan joukossa olivat myös Harry Potter -tähti Emma Watson sekä näyttelijä Jennifer Connelly. Kymmenen parhaan joukkoon lukeuivat myös Jenny McCarthy, Erin Andrews, Eva Longoria-Parker, Molly Sims ja Ashley Judd. Koko 25 ihmisen lista löytyy tästä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat