Amy Winehouse jälleen leikkauspöydälle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Amy Winehouse on lähipiirinsä mukaan jäänyt koukkuun kauneusleikkauksiin. Lokakuussa 32D-kokoiset silikonirinnat ottanut tähti löytää lähipiirinsä mukaan jatkuvasti uusia korjausta vaativia kohtia vartalostaan.

Kuntoilemaankin viime aikoina ryhtynyt Winehouse on nyt lähipiirin mukaan päättänyt leikkauttaa nenänsä. Tähti on jo varannut lontoolaiselta klinikalta ajan leikkausta varten ensi tammikuulle.

– Amy on tullut riippuvaiseksi kauneuleikkauksista rintaleikkauksensa myötä. Nyt hän haluaa pienennyttää nenäänsä, jotta se sopisi paremmin hänen pieniin kasvoihinsa. Hän vihaa isoa nenäänsä eikä pidä sen muodosta, Winehousen lähipiiristä kerrotaan Daily Mirror -lehden mukaan.

Aikaisemmin päihderiippuvuudesta kärsinyt tähti on siis siirtänyt riippuvuutensa kohteen päihteistä kauneusleikkauksiin. Naisen on kerrottu nenäleikkauksen lisäksi harkitsevan myös implantteja takapuoleensa.