Ashley Green esitteli näyttävät säärensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-teinileffoista tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar Ashley Greene nousi taannoin kohuotsikoihin alastonkuviensa merkeissä, ja sittemmin hänestä on muodostunut viihdelehtien vakionimi. Nyt hänet on ikuistettu Tim Burtonin kunniaksi järjestetyssä Modernin taiteen museon tilaisuudessa.

Alice Cullenin roolia teinielokuvassa näyttelevä Ashley Greene on ehditty jo nimetä Megan Foxin manttelinperijäksi Hollywood-kaunotarten saralla. Julkkisjuhlissa mustaan mekoon sonnustautunut näyttävä brunette osasi jälleen tuoda esiin parhailta puoliaan. Katso kuvat tästä.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodin julkkismarkkinoilla. Loppukesästä hän kuvasi jo kolmatta Twilight-elokuvaansa. Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi Summer’s Blood, Skateland ja Warrior. Syksyllä 2009 Ashley poseerasi myös Saturday Night -lehden kannessa.