Bai Ling paljasteli väärässä paikassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiinalaissyntyinen näyttelijä Bai Ling on nähty usein paljastelemassa intiimejä ruumiinosiaan julkisilla paikoilla. Vartalonsa peittelyyn mitä ilmeisimmin kyllästynyt tähti on tällä kertaa kuitenkin vilauttanut aivan väärässä paikassa.

Mustavalkoiseen ja etäisesti smokkitakkia muistuttavaan takkiin pukeutunut neitokainen osallistui nimittäin tilaisuuteen, jossa kerättiin varoja lastensairaalaan. Jostain käsittämättömästä syystä neitokainen oletti ilmeisesti olevansa jossain aivan muualla, sillä hän ei ollut pukenut takkinsa alle lainkaan paitaa saati rintaliivejä. Ei siisi ollut ihme, että hänen rintansa paljastuivat takin alta. Katso kuvat tästä.

43-vuotias amerikkalaistunut tähti on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi The Crow, Storm Watch, Lords Of Dogtown, The Hustle ja Razor. Varsinainen läpimurto ei ole kuitenkaan vielä tapahtunut. Bai Ling näytteli myös Star Wars: Episode III -elokuvassa, mutta hänen kohtauksensa leikattiin pois lopullisesta valkokangasversiosta. Viime aikoina Bai Ling on nähty muiden muassa yläosattomissa rannalla ja toissa vuonna lisäksi eroottissävytteisissä kuvissa myös lehtien palstoilla.