BB-Dana ulkomaailmasta: ”Pelkään ihmisiä!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta eilisessä kauden viimeisessä häätöäänestyksessä talosta poistettu BB-Dana oli tänään haastateltavana Big Brother Extra -ohjelmassa. Hän kertoi haastattelussa muiden muassa tuntemuksistaan siviiliin paluunsa jälkeen.

Dana ehti elää peräti kolmen kuukauden ajan kokonaan eristettynä ulkomaailmasta. Aika-ajoin talossa nähtiin vierailijoita, mutta kovin paljon vieraita he eivät kuukausiin nähneet. Tällä onkin ollut vaikutusta siviiliin paluussa, sillä Dana kertoi pelkäävänsä ulkomaailmaa.

– En mä tajua vieläkään. Mun aivot on vielä talossa ja ruumis on täällä. Mut siis en mä vieläkään tajua yhtään mitään tästä koko jutusta. Kun mä nään ihmisiä niin mä pelkään niitä koko ajan. Kun ne kattoo, niin mä katon niitä takas tosi silleen vainoharhaisesti. Tää on tosi niinku outoo, Dana kertoi.

Samassa haastattelussa mukana ollut BB-Sampo kertoi, että kolmen kuukauden aikana hänen lähipiirilleen oli tapahtunut paljon kaikenlaista, mutta kuitenkin vain positiivisia juttuja.