BB-Esa Kätlinille: ”En tulisi kanssasi toimeen siviilissä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa finalistit ymmärsivät iltapäivällä, että nyt häätöäänestykset ovat ohi ja että niistä voi puhua vapaasti. Tämän jälkeen nelikko kertoi avoimesti keitä ovat milloinkin nimenneet häätöäänestykseen ja miksi. Antti väitti ettei ole koskaan nimennyt ketään finaalinelikosta.

Kätlin ryhtyi puhdistamaan ilmaa myös muiden vanhempien tapahtumien osalta. Hän halusi selvittää välejään erityisesti Esa A:n kanssa.

– Oonko mä Esa ärsyttänyt sua paljon? Onko mussa joku ominaisuus ärsyttänyt niin paljon, että sun on tehnyt mieli sanoa siitä jotain rumasti? Kätlin tiedusteli.

– No, ei se nyt siihen pisteeseen ole päässyt, mutta kyllä mä nyt jossain kohtaa oon vähän silleen ajatellut, että ei me välttämättä siviilissä ihan suoraan tultais toimeen, Esa vastasi suoraan.

– Viimeksi sä sanoit ettei mun kanssa voi keskustella negatiivisista asioista? Kätlin muisteli.

– Kyllä. Sä sanoit että sä et halua puhua lainkaan negatiivisista asioista, Esa vastasi.

Tämän jälkeen puhe kääntyi Samin ja Tonin nimeämisiin. Anttia korpesi erityisesti se, ettei Sami antanut muille asukkaille joskus lainkaan puheenvuoroja. Esa oli samaa mieltä perusteluista. Iidan Antti paljasti nimenneensä, koska tämä ei tuntunut haluavan olla miehen seurassa lainkaan. BB-Esa A kertoi lisäksi nimenneensä Danan, koska tämä oli jo ensimmäisenä iltana dissannut Esaa asukkaiden esitellessä itsensä toisilleen.