Härät karkasivat Hollywood-leffan kuvauspaikalla – kaksi loukkaantui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan kuvausvaiheessa oleva Hollywood-elokuva Knight & Day on kohdannut odottamattomia vastoinkäymisiä. Elokuvaa on tarkoitus kuvata ensi viikonloppuna Espanjassa, mutta kuvauspaikalla tapahtunut erikoinen välikohtaus on jarruttanut kuvausten järjestelyjä.

Tom Cruisen ja Cameron Diazin tähdittämän leffan kuvauspaikalla sattui eilen onnettomuus, kun kuvauksissa mukana olleet seitsemän härkää pääsivät kuvauspaikalta karkuun. Erikoisessa onnettomuudessa loukkaantui lievästi kaksi naista, Yahoo News -uutisoi.

Elokuvan päätähdet Tom Cruise ja Cameron Diaz eivät olleet onnettomuushetkellä kuvauspaikalla, sillä kyseessä olivat varsinaisia kuvauksia varten järjestetyt harjoitukset. Päätähtien on tarkoitus saapua Espanjaan ensi viikonloppuna kolme viikkoa kestävää kuvaussessiota varten. Elokuvaa kuvattiin viime viikolla Yhdysvaltojen Bostonissa. Romantiikkaa ja toimintaa sisältävä Knight & Day saa ensi-iltansa ensi kesänä.