Jessica Simpson väläytti rintavakoaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä-poptähti Jessica Simpson on viime aikoina ollut otsikoissa ammatillisten asioiden sijaan lähinnä oman vartalonsa ja painonnousun sekä -pudotuksen merkeissä. Taannoin hän sai tarpeekseen itseensä kohdistetuista ”läskivitseistä”, kun sellainen esitettiin myös televisioanimaatiossa.

– En koskaan ymmärrä miksi ihmiset hyökkäävät nauraakseen. Olkaa omalla tavallanne kauniita älkääkä kuunnelko muiden mielipiteitä, Jessica kirjoitti.

Tämän jälkeen Fox-televisiokanava pyysi vitsailua anteeksi kaikilta joita se on loukannut. Kanavan tiedotteessa myönnettiin, että animaation huumori oli ollut epäasiallista. Jessica Simpson ei tämän jälkeen enää kommentoinut tapausta.

Jessica Simpson suuntaa pian kiertueelle uuden The Price Of Beauty -esityksensä merkeissä. Nyt Jessica on kuitenkin kuvattu tuttuun tapaansa rintavana Hollywoodissa. Katso kuvat tästä.