Muodonmuutos: Tältä BB-Niko näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -realityohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tuttu BB-Niko, eli Niko Saarinen, nähdään nykyisin televisioruuduissa lähinnä chat-ohjelman vauhdikkaana isäntänä. Vapaa-ajallaan Niko kirjoittaa kuulumisiaan viihdelehti Staran blogiinsa.

Tänään Niko kertoo blogissaan uusimmasta muodonmuutoksestaan, jossa hän käväisi hankkimassa itselleen uuden hiustyylin tulevia pikkujouluja varten.

– Uusi tukka piristää aina mieltä. Kukapa ei haluasi uutta tyyliä vaikkapa näin pikkujoulujen alla itsellensä? Kannattaa kuitenkin aina luottaa ammattilaisiin, eikä mennä leikkimään itse (nimimerkillä: tästäkin on kokemusta), Niko kirjoittaa.

Lue Nikon kuulumiset ja katso tuoreet kuvat tästä. Nikon kuulumisia voi jatkossakin lukea osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen/.