Ciara gaalaili tyrmäävän seksikkäänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannnoin Fantasy Ride -albuminsa julkaissut r&b-tähti Ciara kertoi keväällä katuvansa taannoisia alastonkuviaan. Tähden mukaan Vibe-lehdessä julkaistut kuvat laitettiin lehteen ilman hänen lupaansa. Viime vuoden lokakuussa julkaistut alastonkuvat eivät olleet Ciaran makuun, sillä laulajan mukaan lehteen piti alunperin päätyä aivan toiset otokset.

Sittemmin suosikkiartisti hän ei ole enää nakuillut, mutta siitä huolimatta hän näyttää tyrmäävältä. Nyt hän on poseerannut MOCA-taidemuseon 30-vuotisgaalassa Los Angelesissa varsin näyttävään asuun pukeutuneena. Katso kuvat tästä.

Atlantasta kotoisin oleva 23-vuotias Ciara julkaisi vuonna 2004 Goodies-debyyttialbuminsa, joka on myynyt kolminkertaisesti platinaa. Albumilta lohkaistiin jättihitit Goodies, Grammy-ehdokkuuden ansainnut 1, 2 Step sekä Oh. Vuonna 2006 julkaistiin platinaa myynyt Ciara : The Evolution. Musiikin ohella Ciara on luonut uraa näyttelijänä ja ollut mukana muiden muassa Make A Wish –hyväntekeväisyysjärjestön toiminnassa.

Tuoreimmalla Fantasy Ride -albumillaan Ciara on työskennellyt usean huipputuottajan ja -artistin kanssa. Yhdysvalloissa albumi nousi aikanaan jo ennakkotilauksilla iTunesin ladatuimmaksi r&b-albumiksi. Moninkertaista platinaa albumeillaan myynyt laulajatar menestyi viime keväänä radiosoittolistoilla Justin Timberlaken kanssa tekemällään Love Sex Magic -hitillä, joka oli Suomessakin radiohitti.