Yleisön inhokki murtui – povipommi Jordan jätti realitykisan kesken!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australian viidakossa I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! -realityohjelmassa mukana kisannut povipommi Katie Price, eli Jordan, on jättänyt kisan kesken. Tieto vahvistettiin ohjelmaa esittävän ITV:n verkkosivuilla.

Glamour-mallin hermot eivät enää kestäneet, sillä yleisö äänesti epäsuosioon joutuneen tähden kerta toisensa jälkeen suorittamaan mitä ällöttävimpiä tehtäviä. Jordan päätti lopulta keskeyttää kisan, kun hänet äänestettiin yleisön toimesta nyt jo seitsemättä kertaa suorittamaan tehtävää.

Katie Price ei siis selvästikään ole brittiyleisön mieleen, sillä kisassa suoritettavat tehtävät eivät ole helppoja. Jordan joutui kisan kuluessa muun muassa ryömimään rotan ulosteita sisältävän tunnelin läpi sekä syömään mitä oudoimpia eläimen osia. Nainen joutui myös sietämään 60.000 torakkaa vartalollaan.

I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! -ohjelmassa joukko julkkiksia elää viidakossa eräolosuhteissa ja suorittaa erinäisiä tehtäviä kerätäkseen rahaa valitsemalleen hyväntekeväisyyskohteelle. Yleisö saa äänestää, ketkä tehtäviä joutuvat suorittamaan. Jordan oli mukana kisassa jo toista kertaa. Ensimmäisen kerran nainen kilpaili viidakossa vuonna 2004, jolloin hän myös tapasi ensimmäisen aviomiehensä Peter Andren. Jordanin nykyinen poikaystävä Alex Reid on kertonut medialle aikovansa kosia Jordania lähiaikoina Australiassa.