Povipommi rengastetaan uudelleeen – realityohjelmassa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen povipommi Katie Price, eli Jordan, astelee kenties hyvinkin pian jälleen avioliiton satamaan. Viime toukokuussa miehestään ja kahden lapsensa isästä, popotähti Peter Andresta eronneen Jordanin nykyinen poikaystävä Alex Reid on kertonut medialle aikovansa kosia naista lähiaikoina.

Jordan ja Reid ovat seurustelleet vasta nelisen kuukautta, mutta ainakin Reid on jo sitä mieltä, että pariskunta on valmis avioliittoon. Jordan on parhaillaan Australian viidakossa kilpailemassa brittiläisessä I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! reality-ohjelmassa. Kosinta-aikeissa oleva Reid on jo matkalla Australiaan Jordanin luo noin 23.000 euroa maksanut kihlasormus mukanaan.

– Aion todellakin pyytää häntä vaimokseni. Olen myös varma, että hän vastaa kosintaan myöntävästi, Reid kertoi News of the World -julkaisulle.

Reid on myös paljastanut harkitsevansa kosinnan suorittamista osana I’m a Celebrity… Get Me Out of Here! -sarjan kuvauksia. Julkisuushakuiselle pariskunnalle kosinta televisiokameroiden edessä ei tosin tulisi yllätyksenä.

Katie Price on joutunut reality-sarjan kuvauksissa varsinaiseen ryöpytykseen. Hän on joutunut katsojaäänten perusteella kerta kerran jälkeen suorittamaan toinen toistaan vaikeampia tehtäviä. Viikonloppuna nainen joutui syömään kengurun peräaukkoa ja kiveksiä.