Anna Abreu selätti supertähtiä Britannian listalla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen poptähti Anna Abreu on menestynyt mukavasti Britannian listoilla. Hänen Vinegar-singlensä julkaistiin taannoin saarivaltiossa pitkän suunnittelun tuloksena. Anna ja hänen levy-yhtiönsä halusivat odottaa oikeaa ajankohtaa Suomen rajojen ulkopuoliselle julkaisulle.

Englannissa kesällä alkanut kiinnostus julkaista Anna Abreun materiaalia johti siihen, että alkusyksystä heidän markkinoitaan varten tehtiin Vinegar-sinkusta uusi versio. Singlen vastaanotto on ollut todella positiivinen ja biisi nousi Englannin Commercial Pop Club -listalle suoraan sijalle 21. Listan julkaisee alan arvostettu lehti Music Week.

Anna on ensimmäinen suomalainen naisartisti, joka on koskaan noussut kyseiselle listalle näin korkealle jättäen taakseen muiden muassa Robbie Williamsin, Miley Cyrusin, Whitney Houstonin ja David Guettan hitit. Vinegar-sinkku on saanut erittäin hyvää palautetta myös Brittien radiopäälliköiltä ja maan nimekkäiltä tiskijukilta.

Kappale on alkanut pikkuhiljaa nousta radioiden soittolistoilla. Kappaleen musiikkivideo pyörii jo lähes kaikilla maan musiikkikanavilla sekä muutamien isojen kanavien, kuten Channel 4:n musiikkiohjelmissa. Radioasemista etenkin vähemmistöedustajien suosima kanava, Gaydar, on nostanut Anna Abreun kanavatähdekseen ja radion toimittaja Graham Meacham hehkuttaa Vinegar-sinkkua seuraavasti: “Been waiting for this, gonna be huge!”. Vinegar on listattu kyseisellä kanavalla A-listalle.