BB-äänestys: Yksi on kirkkaasti ylitse muiden

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon kuluva tuotantokausi lähestyy tunti tunnilta loppuaan, sillä kilpailun finaali nähdään jo ensi sunnuntai-iltana suorana lähetyksenä. Talossa asustavat finaaliviikolla Kätlin, Esa A, Aso ja Antti. Joku heistä vie siis kisan voiton ja 50.000 euron palkintopotin.

Useiden äänestysten mukaan yksi finalisti on ainakin tällä hetkellä ylitse muiden, sillä talossa alusta saakka asustanut BB-Esa A on voittaja-äänestyksissä kirkkaassa johtoasemassa. Viihdelehti Starassa äänestyksen ensimmäisenä päivänä mielipiteensä kertoi tuhat lukijaa, ja heistä yli puolet kannatti Esaa.

Tätä kirjoitettaessa Esan puolella on 55 prosenttia vastanneista ja Kätlinin voiton puolesta liputtaa 29 prosenttia. Mitättömät voittomahdollisuudet omaavaa Anttia kannattaa ainoastaan yksi prosentti vastanneista, kun Ason puolesta on liputtanut 15 prosenttia.