BB-Esa A: ”Uskon, että Kätlin on voittamassa”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -finalistit ovat parhaillaan suorittamassa loppuun tehtävää, jossa Isoveli määräsi heidät perustelemaan miksi muut finalistit eivät ansaitsisi kilpailun voittoa yhtä paljon kuin he itse. Perusteluissaan Esa paljasti pitävänsä Kätliniä voittajasuosikkina.

– Dodii. Ja dodii. Jos nyt lähdetään itsekehusta liikkeelle, niin totean vain, että kun tuo itsensä tänne, pistää itsensä peliin ja panostaa, niin se on jo oikeutus sen voiton saamiseksi. Mutta keskittyen siihen olennaiseen, niin se mitä mä pidän itse tärkeänä on rehellisyys, että toimii kuten ajattelee ja että teot on ne mitkä merkkaa ja puheet on sit se toissijainen. Olen pyrkinyt toimimaan sen mukaisesti. Tarkoituksenmukainen pahan mielen aiheuttaminen ei ole missään vaiheessa ollut mun tarkoituksena. Turhan eripuran aiheuttaminen ei mielestäni palvele mitään, Esa A aloitti perustelunsa.

– Mutta sitten… Näihin haukkuihin. Miksi olisin teitä enemmän oikeutettu pääpottiin. Jos aloitetaan Kätlinistä, sillä uskon, että Kätlin on voittamassa tämän. Siksi mä nyt perustelen hieman pidemmin, koska suhtaudun tehtäviin vakavasti ja pyrin tekemään ne asenteella, vaikka ne eivät minua aina miellyttäisikään.