BB-finalistit todella vaikean paikan eteen

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa neljä finalistia yrittävät kuluttaa aikaa parhaansa mukaan, mutta rauhallinen tunnelma tekee ajan kulumisesta hidasta. Eilen asukkaat pääsivät viimein ”läyhäämään” rauhassa, kun häätöäänestykset olivat jo historiaa.

Finalistit kertoivat varsin avoimesti keitä olivat äänestäneet ja miksi. Tänään Isoveli laittoi heidät kuitenkin vielä kovemmalle antaessaan asukkaille uuden tehtävän. Heidän tuli perustella miksi muut finalistit eivät olisi ansainneet Big Brother -kilpailun voittoa. Asukkaiden miettiessä perusteluja talossa oli hiljaista kuin huopatossutehtaassa.

– Jos tää kestää pitkään, mä lähden kyllä lenkille tässä välissä, Antti kyllästyi ensimmäisenä.

Pian myös Aso sai tarpeekseen hiljaisuudesta ja päätti ryhtyä tekemään riisiä ja kanakastiketta ja Antti suuntasi ulos lenkille, koska Aso ei halunnut häntä mukaan ruoanlaittoon. Kätlin sen sijaan sai ryhtyä auttamaan miestä. Ruoanlaitto sujui kuitenkin pääasiassa hiljaisuuden vallitessa, kun molemmat miettivät Isovelin antamaa tehtävää.