Aviomies esti Cheryl Colen vilautuksen

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi julkkisnaiseksi brittilehden äänestyksessä tänä vuonna rankattu poptähti Cheryl Tweed, nykyinen Cheryl Cole, on nykyisin Britannian seuratuimpia julkkistähtiä ja hänet noteerataan lähes päivittäin myös Yhdysvalloissa.

Girls Aloud -yhtyeen riveistä soolouralle äskettäin suunnannut kaunotar on menestynyt soolona uskomattoman hienosti ja hänen Fight For This Love -esikoissinglensä nousi lokakuussa suoraan brittilistan ykköseksi. Singlen upea menestys hiljensi viimeisenkin kritiikin Cherylistä pelkkänä kaunottarena.

Nyt tätä kauneutta on saatu taas ihastella myös viihdelehtien sivuilla, kun Cheryl Cole ja hänen aviomiehensä nähtiin saapumassa ystävänsä syntymäpäiväjuhliin. Cheryl oli pukeutunut näyttävään oranssiin mekkoon, joka oli paljastaa aivan liikaa hänen noustessaan autosta, mutta vaimoaan autosta auttanut aviomies ehti intiimien osien ja kameroisen väliin pelatamaan tilanteen. Katso kuvat tästä.