BB: Esa kertoi miksi Kätlin ei ansaitsisi voittoa

Big Brother · Stara.fi

Hetki sitten Big Brother -talossa kuultiin finalistien perustelut sille miksi juuri he olisivat ansainneet voiton ja miksi muut finalistit eivät. Odotetuimmat perustelut tulivat Esan suusta, ja hän olikin tehnyt huolellista työtä ja yritti perustella kantansa mahdollisimman hyvin.

Esa A kertoi alkuun, että hän uskoo Kätlinin voittavan koko kisan, mutta hän joutui silti perustelemaan miksi hänen mielestään Kätlin ei ansaitsisi mahdollista voittoaan.

– Kätlinistä löysin kolme seikkaa, jotka ovat ikävämpiä. Ensimmäinen on naivius, joka liittyy siihen mistä jo aikaisemmin keskustelin sun kanssa. Sä et halua keskustella negatiivisista asioista ja mun mielestä se pudottaa puolet keskustelun syvyydestä pois. Sä oot kertonut haluavasi lapsia ja perheen, mutta mä pelkään että se ei ole mahdollista niin kauan kuin sä jätät puolet asioista pois.

– Sit toisena on tietynlainen itsekeskeisyys, joka on ollut silloin tällöin havaittavissa. Jutut on paljon minä-kertomuksia sun omista asioistasi. Ja tietynlainen huomiohakuisuus, kun haluat olla kaiken keskipisteenä ja haluat esimerkiksi istua sohvalla keskellä. Sit kolmantena tällainen tietyn sortin pinnallisuus ja materiasta välittäminen. Mä oon kysynyt sulta matkan aikana että mitä sä pidät tärkeenä ja mitä sä haluaisit täältä mukaan. Ne ensimmäiset vastaukset ovat olleet materiaan liittyviä tavaroita ja esineitä. Sitä kautta on tullut tällainen jonkinasteinen pinnallisuus.

– Näistä vedettynä yhteen se suurin syy miksi sä et ansaitsisi voittoa täällä on se, että sulle on tapahtunut täällä paljon ja sä oot ollut kuudesti häätöäänestyksessä. Sä oot kokenut jonkin sortin kolmiodraaman Samin kanssa ja ollut filippiineillä. Talon elämys- ja kokemuspuolella sulla on ollut paljon rikkaampi matka kuin kenellään täällä. Se olisi antanut aiheen pohtia miksi. Miksi sä oot ollut häätöäänestyksessä ja miksi sulla oli kolmiodraama Samin kanssa. Mä luulen, että sä et ole tehnyt tällaista pohdintaa, vaan heilauttanut hiuksia ja mennyt eteenpäin. En tiedä ootko pohtinut, mutta vaikutelman mukaan et ole hyödyntänyt tätä.