Hollywoodin kuumin tulokas paljasti rajun laihdutusvinkkinsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Ashley Greene on noussut vain muutamassa kuukaudessa tuntemattomuudesta Hollywoodin seuratuimpien kaunottarien joukkoon, ja viime viikolla hänet nimettiin jo Megan Foxin manttelinperijäksi. Vasta alastonkuviensa jälkeen otsikoihin noussut Twilight-tähti on nyt paljastanut hoikan vartalonsa salaisuuden.

Ravintoterapeutit ja personal trainerit eivät ole varmasti tyytyväisiä seksikkään tummaverikön tapaan pitää kovasti ihailtu vartalonsa kuosissa, sillä tapa ei ole varmastikaan terveellisin mahdollinen. Ashley kertoi laihduttamisestaan Us Magazine -lehden haastattelussa.

– Se oli todella helppoa. Teimme töitä kaksitoista tuntia päivässä, joten meille ei jäänyt kovinkaan paljon aikaa syömiseen, Ashley Greene kertoi.

Lehden mukaan näyttelijäkaunottaren haastattelussa paikalla ollut tiedottaja oli säikähtänyt vastausta, sillä moinen lausunto voi saada aikaan merkittävää negatiivista julkisuutta tietyillä tahoilla. Tiedottaja keskustelikin muutaman sanan neitokaisen kanssa, ja sen jälkeen Ashley Greene jatkoi vielä lausuntoaan.

– Söimme kyllä, ja vieläpä todella terveellistä ruokaa, mikä oli mukavaa.

22-vuotias Ashley Greene on ollut viime aikoina kovassa nousussa Hollywoodin julkkismarkkinoilla. Loppukesästä hän kuvasi jo kolmatta Twilight-elokuvaansa. Alice Cullenin roolia Twilight-teinielokuvissa näyttelevä Ashley Greene tullaan lähiaikoina näkemään myös useissa muissakin elokuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi Summer’s Blood, Skateland ja Warrior. Syksyllä 2009 Ashley poseerasi myös Saturday Night -lehden kannessa.