Huipputuottaja antoi Rihannan hakkaajalle kenkää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä pitkään ehdolliseen vankeusrangaistukseen poptähti Rihannan törkeästä pahoinpitelystä tuomittu hiphop-artisti Chris Brown suorittaa parhaillaan tuomiotaan. Useimmille hiphop-tähdille vankilatuomio toimii kuin mainoksena, mutta perheväkivalta ei kuulu samaan sarjaan esimerkiksi luvattomien aseiden kanssa.

Tämän Chris Brown on nyt saanut kokea, sillä hänelle on annettu kenkää supertuottaja ja hiphop-tähti Timbalandin uudelta albumilta. Brownin oli määrä vierailla kyseisellä levyllä mukana olevassa kappaleessa, mutta biisi on nyt jätetty pois levyltä. Timbalandin manageri Marcus Spence kommentoi asiasta uutisoineelle amerikkalaiselle TMZ-julkaisulle, että kappaleen poistamisen syy oli ainoastaan musiikillinen.

Brownin taustavoimilla on kuitenkin erilainen käsitys tapauksesta. Hiphop-artisti D.O.E.:n mukaan The One I Love -niminen kappale jätettiin pois levyltä ainoastaan Chrisin henkilökohtaisen draaman takia. Sitä ennen kappaleen nimi oli ehditty jo kertaalleen vaihtaa, sillä alkuperäinen nimi oli Maniac. Miehet ovat lisäksi kilpailijoita, sillä sekä Timbaland että Chris Brown julkaisevat albuminsa samana päivänä 8. joulukuuta.