Jennifer Lopez väittää: ”Kaaduin tarkoituksella”

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina Los Angelesissa pidetyssä AMA, eli American Music Awards, -gaalassa esiintyneen latinotähti Jennifer Lopezin esitys ei mennyt aivan putkeen. Tähti nimittäin pyllähti takamukselleen kesken tanssikoreografian.

Niukkaan asuun sonnustautuneen tähden esitys oli rakennettu nyrkkeilyhenkiseksi asusteita ja lavasteita myöden. Lopezin pyllähdys tapahtui, kun hän hyppäsi tanssipojan selän päältä korkealle ilmaan, mutta jalkojensa sijaan laskeutuikin takamukselleen. Tähden reagointi pieleen menneeseen hyppyyn oli varsin nopeaa, sillä nainen oli salamannopeasti jälleen pystyssä jatkamassa koregrafiaansa. Pyllähdyksen voit nähdä tästä tai artikkelin alta. (Kaatuminen kohdassa 2:40)

Nyt tähti on kuitenkin vitsaillut Ryan Seacrestin KIIS-FM -radio-ohjelmassa kaatuneensa tahallaan.

– Kaaduinko minä? En edes muista. Tein sen tahallani. Se kuului täysin koreografiaan, Lopez vitsaili radion aamuohjelmassa.

Lopezin pyllähdys on ilmeisesti kuitenkin editoitu kokonaan pois tähden esityksestä gaalan television uusintaesitystä varten. 40-vuotias Lopez on naimisissa näyttelijä-muusikko Marc Anthonyn kanssa. Pariskunnalla on helmikuussa kaksi vuotta täyttävät kaksoset.