Kim Kardashian julkaisi oman bikinikuvansa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkistähti Kim Kardashian on lähinnä amerikkalainen versio suomalaisesta Johanna Tukiaisesta. Neitokainen haluaa tosin Tuksuakin enemmän otsikoihin, ja on sen eteen valmis poseeraamaan bikineissä vaikka kotonaan. Näin on nimittäin jälleen tapahtunut.

Muodokkaasta takapuolestaan tunnettu glamour-malli Kim Kardashian on aiemminkin julkaissut itse omia kuviaan, mikäli paparazzit eivät ole sattuneet seuraamaan hänen kintereillään muutamaan päivään. Nyt uhkea Kim poseeraa näyttävässä bikinikuvassa, jonka hän on itse julkaissut Twitter-blogissaan. Katso kuva tästä.

Varastetun ja sittemmin julkaistun kotipornovideonsa myötä tunnetuksi tullut Kim Kardashian avioitui vuonna 2000 The Underdogs -yhtyeen tuottajatähden kanssa. Pariskunnan erottua neljän vuoden liiton jälkeen Kim pysyi edelleen viihdelehtien otsikoissa ja hän sai viime vuonna jopa oman realitysarjansa Keeping Up with the Kardashians. Viime vuonna Kim nähtiin valkokankaalla elokuvissa Disaster Movie ja Deep in the Valley sekä lisäksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelman kilpailijana. Äskettäin Kim kantoi kortensa kekoon osallistumalla nyrkkeilyotteluun, jossa kerättiin varoja hyväntekeväisyyteen. Neitokainen sai siis nyrkistä, mutta onneksi hyvän asian puolesta.