Maailmanhistorian kuumin supermallijoukko riisui kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermallien aikakauden kuumin kolmikko, Claudia Schiffer, Eva Herzigova ja Helena Christenssen ovat lyöttäytyneet jälleen yhteen poseeratakseen yhteiskuvissa. Trio nähdään i-D -lehden tuoreen ”The Flesh and Blood” -erikoisnumeron kannessa ja sisäsivuilla alastomana.

Harvinaislaatuiset kuvat ovat Kayt Jonesin käsialaa. Katso kuvat tästä. Tämän kolmikon kanssa takavuosien menestyneimpään supermalliryhmään kuuluivat edellä mainittujen lisäksi myös Cindy Crawford, Christy Turlington, Naomi Campbell ja Elle Macpherson.

Taikuri David Copperfieldin kanssa aiemmin naimisissa olleen Schifferin kulta-aika osui 90-luvulle, ja hän on koristanut yli 500 lehden kansikuvaa. Nykyisin Claudia Schiffer on yksi maailman rikkaimmista malleista, ja Forbes-lehden mukaan hänen omaisuutensa oli jo vuonna 2002 arviolta noin 50 miljoonaa euroa.