Sunrise Avenue esiintyy miljoonayleisölle Kreikan X-Factor -ohjelmassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa MTV3-kanavalla pian alkava X-Factor on monissa maissa yksi tämän hetken suosituimmista realityohjelmista. Poikkeusta ei tee Kreikka, missä ohjelmaa katsoo yli 1,5 miljoonaa ihmistä viikottain.

Kreikassa nähdään pian myös suomalaista väriä, kun Sunrise Avenue esiintyy vierailevana artistina X-Factor -ohjelman kuvauksissa 4. joulukuuta. Sunrise Avenue nauttii Kreikassa suurta suosiota ja yhtyeen ensimmäinen albumi On The Way To Wonderland myi kultaa ja toinen levy Popgasm on otettu erittäin hyvin vastaan.

Yhtye on tuttu myös kreikkalaiselle televisioyleisölle, yksi maan suurimmista tv-kanavista Mad TV kutsui Sunrise Avenuen esiintymään järjestämäänsä konserttiin aiemmin tänä vuonna. Konsertti nauhoitettiin ja näytettiin kokonaisuudessaan kanavalla kesän lopulla. Sunrise Avenuen loppuvuosi on kiireinen parhaillaan menevän Keski-Euroopan kiertueen takia, sekä useiden promootioesiintymisten vuoksi. Kiertue päättyy 10. joulukuuta Moskovaan.