Tältä näytti NRJ-muotinäytöksen kulissien takana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime torstaina Helsingin Kaapelitehtaalla järjestettiin perinteinen NRJ Fashion Awards -tapahtuma, joka on noussut maan merkittävimpien vuosittaisten muotitapahtumien kärkikaartiin.

Tapahtumassa esiteltiin sekä NRJ Fashion Awards -suunnittelukilpailun että NRJ Design Awards -muotoilukilpailun finalistit ja palkittiin voittajat. Illan päämuotinäytöksessä esiteltiin suomalaiset ja kansainväliset brändit Heroes-teeman mukaisesti. Tapahtuma järjestettiin nyt viidettä kertaa.

Totuttuun tapaan myös tänä vuonna paikalle kerääntyi suuri joukko kutsuvieraita ja tapahtuma keräsi paikalle aikaisempia vuosia runsaasti enemmän vieraita. Paikalle saapui yli 2.000 ihmistä. Mukana oli myös viihdelehti Staran muotibloggaaja Silver, joka on nyt julkaissut blogissaan tunnelmia kulissien takaa. Katso kuvat tästä.