Tätä mieltä Kätlin on muista finalisteista!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon asukkaat saivat tänään tehtääkseen perustella miksi juuri heidän tulisi voittaa koko kilpailu ja miksi muut finalistit eivät ole ansainneet voittoa. Ensimmäisenä ääneen pääsi Kätlin, joka aloitti kertomalla mielipiteensä muista finalisteista.

– Ei ole kenestäkään mitään negatiivista sanottavaa. Aso, sä olet mun mielestä ihminen jolla on suuri sydän ja joka on tosi herkkä. Ekaks mä luulin sua kovaksi jätkäksi kun ekan kerran nähtiin, mutta sulla on todella suuri sydän. Kiitos kun olet puolustanut mua.

– Antti, sulla on hyvät puheet. Välillä jopa tosi härskit, mutta se on tosi hauskaa. Musta on kiva, että sä oot välillä kun syödään esimerkiksi aamupuuroa niin sä kysyt multa yhtäkkiä jotain härskiä. Sä oot erilainen ja rohkea, kun sä uskallat olla, yks aamu sä olit täällä rintsikoissa ja mummon pöksyissä.

– Esa, sä oot todella herrasmies. Mitä mä voisin sanoa. Todella viisas ja avulias. Pysyt aina omassa mielipiteessäsi ja sanot sen aina tosi rehellisesti. Mulla ei ole teistä oikeesti mitään negatiivista sanottavaa. Te ootte kaikki erilaisia.

Sitten oli vuorossa voiton perustelut sille miksi muut eivät saisi voittaa kisaa.

– Jos on pakko löytää syyt, niin mä voisin aloittaa vaikka Anakondasta. Ehkä sen takia, että mä olen ollut alusta lähtien täällä ja sä et ole ollut slummissa ja kokenut niin paljoa kuin mä oon. Se olisi ehkä ainut.

– Sitten Aso, tää oli niin vaikea. Mä oon ollut niin monesti häätöäänestyksessä ja joudun varmaan maksamaan kaikki bensakulut ja puhelinlaskut mitä mun kaverit on kuluttaneet muhun. Mulla menis siihen enemmän rahaa kuin sulla.

– Ja sit Esa. Ehkä voitto ei ole sulle niin aa ja oo. Ehkä tästä porukasta eniten ehkä mä uskoisin. Sä et välitä rahasta. Se ei ole sulle niin tärkeää.