Twilight ei ohittanutkaan Batmania

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikonlopun ja ehkäpä koko elokuvasyksyn kohutui ensi-iltaelokuva Twilight – Uusikuu käynnistyi ennätysvauhdilla, kun se teki torstain ja perjantain välisenä yönä kaikkien aikojen ennakkonäytösten ennätyksen.

Avausviikonloppu sujui sekin hienosti ympäri maailmaa ja Suomessa, mutta jotain jäi kuitenkin vielä valloittamatta. Varsin ristiriitaisia arvosteluja saanut teinileffa ei nimittäin onnistunut nousemaan ykköseksi parhaan avausviikonlopun leffalistalla. Ykkösenä säilyi nimittäin edelleen Batman – Yön ritari ja kakkosenakin piti paikkansa Spider-Man 3.

Eilen julkaistujen lopullisten lipunmyyntilukujen mukaan Twilight-saagan toinen osa tuotti lopulta 142,8 miljoonaa, eli yli puolitoista miljoonaa enemmän kuin ensimmäiset luvut kertoivat, E! Online uutisoi. Ratkaisevaksi osoittautui lopulta sunnuntain myynti, sillä Batman myi aikoinaan ensimmäisenä sunnuntainaan 43,5 miljoonaa dollaria, kun Uusikuu jäi selvästi, vain 27,8 miljoonaan dollariin.