Aina ei voi onnistua – Katso Ashley Greenen muotimoka

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkoina tiiviisti viihdelehtien otsikoissa komeillut Twilight-elokuvan kaunotar ja Megan Foxin manttelinperijäksi nimetty Ashley Greene on noussut nakukuviensa jälkeen julkkiskaunottarien A-sarjaan. Aina hänkään ei voi vaatevalinnoissaan onnistua, mutta poikkeus vahvistanee säännön.

Tähän saakka Ashley Greene on saanut lähes poikkeuksetta suitsutusta asuvalinnoistaan, mutta eilen nähtiin se vahvistava poikkeus. Twilight-tähti oli nimittäin suositun The Late Night Show With David Letterman -ohjelman vieraana asussa, joka oli tyylikäs viimeksi 90-luvun alussa. Katso kuvat tästä.

Räikeänpunaiseen jakkuun ja housuihin sekä mustavalkoraidalliseen kauluspaitaan pukeutunut kaunotar ei ollut tällä kertaa läheskään parhaimmillaan. Neitokainen onkin saanut muoti- ja viihdelehdissä sapiskaa asuvalinnastaan.