Alessandra Ambrosion kireät nahkahousut käänsivät katseita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon viime vuosina äänestetty brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio sai kuluvan vuoden elokuussa perheenlisäystä, kun hän synnytti perheeseen Anja Louise Ambrosio Mazur -nimisen esikoisen. Tämän jälkeen 27-vuotias huippumalli teki mahdollisesti jopa jonkinlaisen maailmanennätyksen palattuaan vain viikkojen kuluttua takaisin kameroiden eteen.

Alessandra Ambrosio bongattiin eilen Los Angelesista, jossa hänet nähtiin kävelyllä mustiin kireisiin nahkahousuihin, valkoharmaaseen paitaan ja kaulahuiviin pukeutuneena. Silminnäkijät kaivoivat innoissaan kameroitaan kaunottaren nähdessään, mutta osansa tälle reaktiolle taisi aiheuttaa, että Alessandraa seurasi television kuvausryhmä kameroineen, valoineen ja mikrofoneineen. Katso kuvat tästä ja tästä.

Erityisesti Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallinakin tunnetuksi tullut kaunotar on viime aikoina poseerannut myös alastomana esimerkiksi Bruno-leffahahmon kanssa. Alessandra valittiin tänä vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurusteleva Alessandra tuli tutuksi Victoria’s Secret -mallina. Häntä on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.