Astrid Swanin levy julkaistaan Keski-Euroopassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaismuusikko Astrid Swanin syyskuussa ilmestynyt levy Better Than Wages julkaistaan 29.tammikuuta myös Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa sekä Benelux –maissa saksalaisen levy-yhtiön Cargo Recordsin toimesta.

Cargon edustaja näki Astridin yhtyeineen keikalla lokakuussa Musiikki & Median -seminaarin yhteydessä Tampereella järjestetyssä Lost In Music -tapahtumassa, ja sopimus levyn julkaisusta syntyi sen jälkeen pikavauhtia.

Levyn julkaisun yhteydessä Astrid yhtyeineen tekee kolmen viikon mittaisen kiertueen Saksassa ja Benelux-maissa, ja turneen ensimmäiset keikkapäivät ovat jo varmistuneet. Suomessa Astridin voi nähdä tämän vuoden puolella vielä torstaina 3.joulukuuta Kuudes Linja -klubilla Helsingissä. Keski-Euroopan alkaa seuraavanlaisesti ja tulee jatkumaan aina helmikuun loppupuolelle saakka:

27.1. Brussel, Belgia30.1. Furstenwalde, Saksa3.2. Berlin, Saksa5.2. Bielefeld, Saksa6.2. Schrobenhausen, Saksa11.2.Berlin, Saksa