Doom Unit albumilistan kakkoseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen jätkänelikko Doom Unit on noussut debyyttialbumillaan Cross the Line suoraan Suomen virallisen albumilistan sijalle kaksi.

– Kakkonen on meille ykkönen. Kaikki on tapahtunut todella nopeasti. Olemme otettuja siitä, että iso yleisö on löytänyt meidät ja nähtävästi myös digannut. Arvon ihmiset, nähdään keikoilla, yhtye kommentoi.

Radio Rock Starba -kisan keväällä 2009 voittanut bändi teki voittobiisinsä Killing Time alunperin Skeleton Crew -leffaan. Kyseinen biisi soi myös Nelosen Harper’s Island -televisiosarjan trailerissa. Musiikkimedioista YleX ja Rumba valitsivat yhtyeen ”Tulevaisuuden tusina” -bändiksi eli yhtyeeksi, jota on syytä pitää silmällä nyt ja tulevaisuudessa.

Seuraavaksi bändi tarjoilee radiosinglenä albumiltaan Hide Your Scars raidan. Kysyntää riittää myös live-puolella ja Doom Unitin keikkakalenteri näyttääkin täyteläiseltä elokuuhun 2010 saakka.