Maailman seksikkäimmät lätkäkissat listattiin – mukana suomalaismissi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden lähestyessä loppuaan on jälleen aika rankata järjestykseen mitä erikoisimpia asioita ja ihmisiä. Yksi tuoreista listauksista on rankannut järjestykseen maailman seksikkäimmät lätkäpelaajien tyttöystävät ja vaimot. Maailmanlaajuiselle, joskin hieman amerikkalaispainotteiselle, listalle on päätynyt mukaan myös suomalainen kaunotar.

Maailman seksikkäimmäksi jääkiekkotähden seuralaiseksi on rankattu Dion Phaneufin kainalossa tyttöystävä Elisha Cuthbert, joka on tullut näyttelijänä tutuksi muutamista elokuvista ja 24-televisiosarjasta. Toisena listalla on Mike Modanon kainalossa viihtyvä Willa Ford, joka toimii niin ikään näyttelijänä. Kolmanneksi sijoittui Scottie Upshallin kaunotar Melanie Collins.

Viiden seksikkäimmän vaimon ja tyttöystävän joukkoon mahtuivat myös Sheldon Sourayn kauniimpi puolisko Angelica Bridges ja Cale Hulsen povipommi-kumppani Gena Lee Nolin. Kuudenneksi sijoittui poptähti Carrie Underwood, joka seurustelee nykyisin Mike Fisherin kanssa, ja seitsemänneksi näyttelijäkaunotar Hilary Duff, jonka käsipuolessa nähdään pelikenttien ulkopuolella Mike Comrie.

Kahdeksantena listalla oli Dan Hinoten seurassa viihtyvä Playboy-tähti Amy McCarthy, mutta yhdeksäntenä maailman seksikkäimpien lätkäseuralaisten listalla on suomalaista väriä. Kymmenen parhaan joukkoon on nimittäin nostettu myös Niklas Hagmanin vaimo Pirita Hannula. Amerikkalaisessa listauksessa hänen mainitaan olevan Miss Suomi ja Miss Skandinavia. Kymmenentenä listalla on vielä Richard Zednikin kaunotar Jessica Welch.