Kätlin epäilee Esaa Big Brotherin kätyriksi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään hiljalleen jo viimeisiä päiviä, ja väkimäärän vähennyttyä viime sunnuntaina radikaalisti on talossa ollut varsin hiljaista ja tylsää. Eilen asukkaat viihdyttivät itseään erilaisten tietokilpailujen merkeissä. Illalla BB-Aso ja BB-Kätlin myös hieroivat toisiaan jutustelun lomassa.

Aso avautui virolaisnaiselle ihmissuhteistaan ja niiden kiemuroista. Mies paljasti muiden muassa jääneensä tyttöystävälleen kiinni yhden illan suhteista myrskyisän suhteensa aikana. Kätlin tenttasi Asolta lisää tietoja tapauksesta ja muiden muassa miehen kokkaustaidoista. Samaan aikaan BB-Esa A oli erityisen pitkään päiväkirjahuoneessa.

Kätlin ihmetteli ääneen vierailun kestoa Esan palatessa viimein päiväkirjahuoneesta pitkän visiitin jälkeen. Neitokainen toisti jälleen käsityksensä, jonka mukaan Esa oli todellisuudessa Isovelin kätyri ja käynyt jälleen nauttimassa kebab-aterian pk-huoneessa. Aiemmin talo oli jaettu slummiin ja paratiisiin, ja Esa oli mieluiten slummissa. Tuolloin asukkaat vitsailivat, että Esa kävi pitkien päiväkirjahuone-visiittiensä aikana esimerkiksi ulkomaailmassa syömässä.