Kätlin paljasti mitä pitää seksikkäänä – Aso innostui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -finalistit kertoivat aamupäivällä toisilleen mitä ruumiinosia he pitävät seksikkäimpänä sekä naisessa että miehessä. BB-Antti kertoi pitävänsä seksikkäänä kaikkia erogeenisiä alueita riippumatta siitä onko vaatteet päällä vai ei. BB-Aso ilmoitti olevansa naisten suhteen niin sanottu peppumies.

– Mun mielestä jos on hyvä takapuoli, niin mä pistän kaikki panokset siihen, Aso nauroi ja antoi Kätlinin jatkaa.

– Mun mielestä, mikä on naisilla seksikkäin paikka niin on alaselkä. Miehillä on vatsalihaksissa tämä kohta missä näkyy alavatsassa tuollainen V-kirjaimen muotoinen kohta. Mun mielestä se on tosi seksikäs, Kätlin kuvaili.

– Mulla on sellainen. Halutsä nähdä? Aso innostui heti.

Aso pyysi Kätliniä sivummalle, jotta hän olisi voinut rauhassa esitellä alavatsaansa, mutta Kätlin ei siihen suostunut. Neitokaisen mukaan alavatsa ei ole intiimialue ja sitä voisi ihan hyvin esitellä ruokapöydän ääressä. Aso ei kuitenkaan siitä huolimatta suostunut esittelemään mainitsemaansa lihaksia.

– En minä nyt täällä voi näyttää! Aso totesi.

– Se on kuitenkin mun mielestä miehessä seksikästä, ja sitten olkapään lihakset on todella seksikkäät. Ja pakarat. Tottakai myös naisessa pakarat, mutta mun mielestä se naisen alaselkä on kaunis kun se on vähän notkolla. Mulla on sellainen taulukin makkarissa, missä on niinkuin nainen, jonka kasvoja ei näy, mutta paljas selkä näkyy. Se on tosi hyvännäköinen, Kätlin totesi.