Mari Kasvi voitti Ms Bikini America 2009 -kilpailun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsinkiläinen Mari Kasvi osallistui Las Vegasissa viime viikonloppuna järjestettyyn Ms Bikini America 2009 -kilpailuun ja voitti oman keskipitkien sarjan sekä lisäksi Ms Bikini America 2009 Over All -tittelin. Keskipitkien sarjassa kilpaili 36 tyttöä ja yhteensä bikini luokissa kilpaili noin 150 tyttöä.

Sarjoja bikinikilpailussa oli yhteensä viisi: yli 45 vuotiaat, yli 35 vuotiaat, ja lisäksi avoin sarja oli jaettu kolmeen pituusluokkaan; lyhyet, keskipitkät ja pitkät. Lopuksi kaikkien luokkien voittajat kilpailivat keskenään Over All -tittelistä jonka Mari Kasvi voitti.

Aiemmin Mari on kisannut Miamissa Ms Bikini Universe -kilpailussa viime kesäkuussa, ja hän sijoittui omassa luokassaan toiseksi. Hän oli mukana myös niin ikään Miamissa järjestetyssä Miami Bodybuilding Championship Bikini -kilpailussa, jossa hän voitti pitkien sarjan.