Miranda Kerr on tulikuuma ”puuma”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Orlando Bloomin kanssa seurusteleva supermalli Miranda Kerr on nähty pitkästä aikaa julkisuudessa muutenkin kuin alastomana tai bikineissä. Viime aikoina julkkisjuhlissa myös täysissä pukeissa nähty kaunotar nähdään nyt luontoaiheisessa kuosissa.

Lehdissä useaan otteeseen nakuillut kaunotar poseerasi tällä kertaa punaisella matolla leopardi-kuvioisessa pitkässä iltapuvussa. Varsin näyttävä malli näin näyttävässä asussa sopii hyvin Suomessa taannoin käytyyn puuma-keskusteluun, vaikka neitokaisella onkin ikää vasta 26 vuotta. Katso kuvat tästä.

Australialaissyntyinen 26-vuotias alusvaatemalli on nykyisin maailman yhdeksänneksi kovapalkkaisin supermalli yli 3 miljoonan dollarin vuosituloillaan. Taannoin hänen säärensä valittiin maailman parhaiksi. Kerr on poseerannut usein muiden muassa Sports Illustrated -lehden sivuilla sekä XOXO ja Victoria’s Secret -mallistojen mainoskuvissa.