Rihannan pakarat hämmästyttivät tv-yleisön

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna julkaisi tällä viikolla uuden ja kovasti odotetun Rated R -albuminsa. Levyn tiimoilta neitokaisen kalenteri on täyttynyt erilaisista promotilaisuuksista ja haastatteluista. Myös viihdelehti Stara tapasi supertähden äskettäin.

Eilen Rihanna oli vierailemassa Yhdysvaltojen  suositussa Good Morning America -aamuohjelmassa, jonka merkeissä hän myös esiintyi yleisölle studion edustalla. Monien kahvit taisivat kuitenkin mennä väärään kurkkuun, kun aamutuimaan televisioruutuihin lävähti yllättäen Rihanna, joka näytti unohtaneen housunsa kotiin. Katso kuvat tästä.

Rihanna oli pukeutunut valkoiseen kauluspaitaan, mutta jalassaan hänellä oli ainoastaan mustat alushousut. Viihdelehti Stara tapasi Rihannan pari viikkoa sitten New Yorkissa. Haastattelu julkaistaan verkkosivustolla maanantaina.